Ne parázz, kerázz...

Ne parázz, kerázz...

Nagyon mozgalmasak a napjaink...

Fél 6-kor kelünk, eszünk, játszunk, alszunk, rohanunk, lerohad a kezem mellett a szám is, mivel egész nap csak annyit mondok: "Nem szabad!"

Na annyit mondogattam, hogy rájöttem, hogy nekünk nőknek sem szabad megengednünk magunknak azt, hogy elhagyjuk magunkat. Ha nem is minden nap, igenis fontos a párunknak virítani egy kis cicomát. Ha tetszik, ha nem... 

Nagyon gyorsan hozzá tudnak szokni a jóhoz és nagyon gyorsan szóvá is teszik, ha valami nem tetszik. Na nehogymár valamelyik megszólaljon, így is kemény, hogy otthon vannak... Brutál. Jelen esetben, az is előfordulhat, hogy az urad megkérdezi, mikor mostál hajat utoljára? Mivel azt gondolom, hogy mi nők egy másik univerzumból érkeztünk és bármekkora súlyt elbírunk, a kialakult helyzet mellett, nem is kérdés, hogy magunkra is oda tudunk figyelni. Ami valljuk be, nem csak a drága hímek miatt szükséges, hanem a mi lelkünk miatt is. Inkább csak is a lelkünk a legfőbb szempont.

Minden nőnek szüksége van egy kis időre saját magával, na de nem úgy... Még akkor is kell egy kis csicsa, ha nem megyünk sehova. Azon a mozgáson kívül, hogy a bűzölgő pelenkával rohanok a kukához vagy égnek álló hajjal fertőtlenítek, pakolok, takarítok, mint egy elmebeteg, kell valami. De nagyon...  Na inkább ne is beszéljünk róla. Ha ez az egész lemegy, jelentkezhetnék diplomás takarítónőnek. 

Mielőtt megteszem ezt a lépést, inkább felhívom minden nőtársam figyelmét. 

Tudom nem teljes egészében, de TE vagy magadnak a LEGFONTOSABB. Tudod, ha anya boldog, mindenki boldog. Ez akkor is így van, ha még nem vagy édesanya. Isten mentsen mindenkit egy nőtől, akinek épp baja van, ugye akkor a legproblémásabb a helyzet, ha ráadásul semmi baja nincs. Jól tudjuk, hogy akkor minden IS a probléma. Olyankor jó lenne, ha a férfiak tudnának halkabban lélegezni. 

Úgyhogy, elindítottam Instán egy challenget, vagyis kettőt, nem bírok magammal...

Az egyik abból indult, hogy a vállalkozásom most nem épp a felvirágzás időszakában van, azaz, #haljunkéhendívaként kezdeményezéssel búzdítottam a nőket arra, hogy rittyentsék ki magukat, mert bizony, piszok jól fog esni. 

A másik, a #maradjotthon tagből jött, hogy ez mellett #maradjnő.

Szóval, mind a mellett, hogy a napi menü a ruhámon megtalálható és lóg a belem, kell egy kis csajos óra. Mondanám, hogy csajos nap, de az ember mellett, hogy home office van a többségnél, hát mit mondjak... Felejtsd el. Bele szólnak mindenbe. A termosztátról, meg ne is beszéljünk. LÉTELEMÜK...Ha pedig valamit kérdeznek és törödésből visszakérdezel, mintha nem hallottad volna, nem értik, hogy azt nem kell mégegyszer megkérdezni, mert mocskos jó füled van...

Persze, azért jó lesz, ha ránk is figyelnek legalább annyira, mint az edény tartalmára és a hőmérsékletre a laksában. Mi is megpusztulunk nélkülük. Rossz ezt bevallani, de na...Így van ez jól. 

Úgyhogy ne parázz, hanem kerázd ki magad az uradnak, ha nincs az sem baj. Akkor tedd ki a Tinderre. Vagy oda se. Csináld MAGADNAK!

Posztolj, nevess, hülyülj, bénázz és inspirálódj az Insta oldalamon tőlem vagy a többi fantaszikus nőtől.

Mert történjen bármi, igenis számunkra nem akadály nőnek lenni mindig és minden körülményben. 

 

Vissza a blogba