Divatolás... Nagyon fontos, mindig és minden körülményben?

Divatolás... Nagyon fontos, mindig és minden körülményben?

Igazából, töprengtem azon, hogyan lehetne valami olyasmit csinálni, készíteni, gyártatni, ami ebben a kritikus helyzetben még mondjuk az én részemről is generál bevételi forrást.

Lehet, azért nem jutott semmi olyan az eszembe, ami esetleg mérföldkő lehet az életemben, mert az utolsó centig egészen idáig, az összes pénzt vissza forgattam a vállalkozásba vagy magamra költöttem. Teljesen jó, hogy dolgozom, mindent megteremtek magamnak és azért éhen sem halnék, mindenkinek kell a saját lábán állnia. De nem igazán foglalkoztatott sok esetben az, hogy nekem hogyan kell létfenntartónak lennem. Talán, nem így lett volna a helyes, na mindegy, holtig tanul az ember, szerencse, hogy férjnél vagyok.

Szóval, hiába gondolkodtam, nekem nem jutott eszembe, hogy bármi áron is, szószerint, elkezdjek kézfertőtlenítőt gyártani, mint a Louis Vuitton. Na nem mondom, hogy nem vagyok irigy. De nem a kézfertőtlenítőre. Ha nem cipőt, ha nem ruhát, ha nem táskát vagy kiegészítőt, akkor fertőtlenítőt a népnek.

Csodálattal figyelem és kísérem nagyon sok márka munkásságát és folyamatos inspirálódásnak lehetek így a rabja.

Na most, így, hogy én nem vagyok abban a helyzetben kis manufaktúraként, hogy neki álljak kézfertőtlenítőt gyártatni - amúgy tudnék itthon kotyvasztani, de az senkit sem érdekelne -, eltökélten rajzolgatok és csinálom, amihez értek és remélhetőleg mihamarabb piacra kerülhet az új kapszula kollekció. Az tény, hogy fogalmam sincs, hogy a ruhák coctail vagy tundra jelzőt kapjanak- e, mert jelenleg úgy érzem, hogy a csatamezőn egyelőre buckákat látok és túl azon nem. A legfőbb főben járó átok és kérdés pedig az, hogy egy kis kapacitással rendelkező cég, hogyan is tud majd túl lendülni minden borzasztó tényező után azon, amin egy hatalmas, álomvállalkozás gördülékenyen arrébb áll és amit kitalál, az úgy van és már a szalagról szedik le.

Persze, azért kíváncsi vagyok, hogy ez a csodálatra méltó kezdeményezés vajon hol zajlik? Remélem Kínában, ahol egy pár gyár már megnyitotta kapuit és gőzerővel végzik fontos feladataikat.

Azt is lehetne mondani, hogy a feladat: Hogyan vegyék le gyorsan a Földet a lélegeztetőről? Na nehogymár, ki EZ nekünk? Magyarországon nincs sok, de egyet azért igazán felajánlhatna valaki a részére.

Tudni illik, marha jó lesz, ha minden vissza fog állni egyszer a régi kerékvágásba, csak nem lesz hol vágni tovább a kereket.

A másik dolog, mivel megrögzött boltkóros vagyok én is - csak épp a próbababák nem beszélnek hozzám vagy csak annyira kattyos vagyok, hogy észre sem vettem, természetesnek tűnik az is -, folyamatosan kapom az e-maileket, hogy milyen kedvezmények vannak különböző webshopokban. Sajnos tudom, hogy ezek mind automatikus mailek, de azért szívem szerint válaszolnék rá, hogy: NEM ÉRDEKEL.

Pofám leszakad és leszakadna, ha olyan e-maileket küldenénk ki, amiben az áll, gyorsan vedd meg, akció van. Akció bizony, egy csomó akció csoport jött létre az elmúlt héten, na de nem azért, hogy jól nézzünk ki, mert jól nézhetünk ki, ha egyszer elfogy a pénze mindenkinek, mert a legnagyobb webshopokban, akció volt.

Vissza a blogba