Mi lesz itt?

Mi lesz itt?

Kőkeményen gondolkozom azon, hogyan tudjak odafigyelni az étkezésre és mi lesz velem?

Na nem mondom, hogy ez a korona nem érdekel, sőt, persze jobban érdekelne, ha a fejemen lehetne pár smaragd és gyémánt kíséretében, de ezt félre téve, szerintem meg fogok hízni.

Úgyhogy arra gondoltam, hogy összerántom az embereket, inkább csajokat - tőlem lehetnek pasik is, hátha kell nekik majd egy pár VAVAVIN ruha -, akik úgy gondolkodnak, ahogy én. Vagy a VAVAVIN konfekció méret egyből M-ről fog indulni és XS és S szóba sem jön elég sokáig. Inkább az első...

Kellene egy challenge, ami csakis arra vonatkozik, hogy ki mit evett és milyen mozgásformát végzett. A kérdés, hogy vagyunk-e mi nők annyira hiúak vagy csak sírni tudunk, hogy ezt akkor is tudjuk csinálni, amikor valójában senki sem látja?

Jelenleg, azon kívül, hogy a családomra és magamra odafigyelve óvjam az egészségünket, amit amúgy csak tészta mellett nem tudom, hogy fogok kivitelezni, persze viccelek, fogalmam sincs, hogyan maradhatok nő ebben az időszakban és nem egy bálna fog lubickolni pár hét múlva a kádunkban.

Fohászt mondok minden este, hogy legyen bolt nyitva és zöldség, illetve gyümölcs is legyen bőségesen a repertoárban. Na de nem csak az undorító és fonnyadt. Elég finnyás vagyok. Természetesen, azt is kökeményen figyelembe kell vennem, hogy van itthon egy majdnem egy éves vadorzó, akinek elengedhetetlen a rengeteg rost és vitamin.

Szóval ezen a borzasztó helyzeten kívűl, nőként, még az is problémám, hogy itthon ülök, nem mozgok, eszek és ha így folytatom én leszek fonnyadt és a férjem lesz finnyás. 

Vissza a blogba