Napraforfgók, akik rossz felé forognak...

Napraforfgók, akik rossz felé forognak...

Nem számít rá az ember, valójában meg sem fordul a fejében egy olyan kaotikus körülmény, ami feltehetően a történelem könyvekben is benne lesz.

Nem voltam bepánikolva egészen addig, amíg a Milánóban megrendezett Fashion Week pontosan akkor ért véget, mint amikor attól zengett a Világ: Észak-Olaszország lézarva a koronavírus miatt.

Na most, amikor ezt megtudtuk, számomra egyből az volt a kérdés, hogy a rengeteg pesti, fancy, cuki bombákat -akiknek a megélhetése biztosan függött attól, hogy ezen a hatalmas, nagyszabású eseményen ott lehessen-, vajon ellenőrizték-e? Vagy önkéntes karanténba fognak vonulni? Vagy fontosabb lesz még a FELIX Kitchen and Bar asztalainál rongyot rázni? Pont így volt... “Ment a puposkodás!” - mondaná Kajdi.

Most pedig példát statuálva kampányolnak, hogy #maradjonotthon. Te csak ne statuálj semmit, maradtál volna Te otthon február végén.

Ugyanis, nem hiszem, hogy titok volt az a “hírös nevezetös” - jó szegediesen - COVID-19 betegség.

Igazából, már rég bent volt akkor Európában.

Na, mindegy.

A Fashion Week fontos. Nagyon, fontos...Fontos persze, hiszen én is a divat szektorban munkálkodom már lassan 3. éve, de nem akármilyen áron. Akkor sem, ha ingyen van. Úgyhogy, amikor beütött a krah, akkor azok az emberek elkezdtek okosakat szólni és terjeszteni, akik addig csak azt látták maguk előtt, hogy mennyire menő, ott van, ahol nem kéne és a kutya sem tudja ki ő egy akkora, külföldi rendezvényen. Csak a tartalom jól jött a magyarnak.

Akik feldobott lábbal bort isznak és a legnagyobb problémájuk, hogy mikor szúrhatják egy új terület földjébe gyémántkristályos zászlajukat, pont ne mondják, hogy a víz is finom.

Vissza a blogba